• Acompanyament Familiar

  Serendipia t’ofereix un espai individual adaptat al teu ritme i necessitats per poder pensar, reflexionar, sobre qualsevol dificultat i/o aspecte familiar que et preocupi. Així podrem ajudar-te a encarar-lo, gestionar-lo d’una forma més tranquil·la, positiva, reflexiva i proactiva.

 • Mediació Familiar

  Serendipia  us ofereix la manera de poder resoldre els conflictes familiars que pugueu tenir. Ajudant a obrir noves vies de comunicació, cuidant i preservant les relacions personals i familiars.

  Quan es pot mediar:

  • Mediació Intergeneracional entre pares-mares amb els seus fills-filles adolescents
  • En ruptura de parella  amb fills o sense fills en comú o sense fills.
  • Entre pares i mares en situació de separació que necessiten modificar algun aspecte del seu conveni
  • Mediació entre germans, herències, avis-nets, …
 • Orientació en la criança i educació dels fills

  A Serendipia  oferim un espai per aquells pares i mares que vulguin i necessitin resoldre els seus dubtes en relació a la criança i educació del seus fills i filles. Des d’ una vessant  de criança respectuosa, promovent  l’autonomia i autoestima dels nostres fills i filles.

 • Terapia familiar

  Serendipia us ofereix un nou espai per vosaltres on poder treballar les dificultats de relació que com a família pugueu tenir des de la TERAPIA FAMIAR. Treballem d’una forma sistèmica i a través d’aquesta visió   volem ajudar-vos a millor la comunicació, les relacions i el benestar emocional de les vostres famílies.  

  Si tens algun dubte en relació al que l’hi pot estar passant a la teva família i creus que et podem ajudar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

 • Coordinació de parentalitat

  Serendipia  ofereix  un procés alternatiu de resolució de conflictes centrat en el/la nen/a, en el que un professional de la salut mental o de l’àmbit judicial amb formació i experiència en mediació assisteix a pares i mares amb alta conflictivitat a implementar el seu pla de parentalitat.

  La finalitat del coordinador de parentalitat es la se donar suport als progenitors a dur a terme el pla de parentalitat, així com ajudar-los a resoldre diferències, focalitzant en les necessitats dels seus fills/lles.

  Subvencionat per 

 • Xerrades per a pares i mares

  Xerrades per a pares i mares sobre temes que us puguin preocupar de l’educació i criança dels vostres fills i filles. Criar d’una manera saludable i amorosa. Criar amb amor, conscients que tenim al nostre costat una persona única. Respectant aquesta singularitat i gaudint d’ella. Treient el màxim potencial dels nostres fills/es, i de la nostra relació amb ells/es.

  Si estàs interessat/da en algun tema en concret només ens ho has de dir a Serendipia.

 • Grups parentals

  Serendipia us ofereix un espai per tal que puguis compartir amb altres progenitors la vostra vivència com a pares i mares. Un espai on, a més us ajudarem a potenciar i adquirir eines i recursos parentals, que us ajudaran a millorar la relació afectiva i emocional amb els vostres fills i filles.

  Grups molt pràctics i dinàmics.

  Consulta’ns les dates i les temàtiques dels pròxims grups

Si estàs interessat en algun dels nostres serveis ens pots trucar o pots sol·licitar cita mitjançant el següent formulari.