La nostra història juntes comença fa més de 15 anys, som l’Anna i l’Arantxa, dues mediadores familiars amb formacions acadèmiques diferents.

L’Anna és diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida i l’Arantxa és Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona.

Congeniem de seguida i compartim el treball  exercint en l’administració pública i de protecció a la infància duent funcions com a mediadores, tant en l’àmbit públic com privat. Donem suport a pares i mares en procés de separació, progenitors separats amb dificultats per dur a terme el pla de parentalitat, alta conflictivitat i progenitors amb dificultats de relació i convivència amb els seus fills i filles adolescents. Hem portat a terme grups de pares i mares amb els seus fills adolescents, grups molt pràctics que ens han permès sentir l’emoció del que és connectar amb el teu fill o filla.

Hem participat en diversos estudis de cara a millorar la nostra tasca diària. També hem escrit alguns articles volent així compartir la nostra experiència.

Som co-autores de tres contes per a infants i els seus pares, on volem a través de la màgia de la imaginació transmetre de manera preventiva, senzilla i dolça el nostre coneixement i que així pugui arribar a tothom.

I d’aquesta manera i a poc a poc neix també per arribar a tots Serendipia . . . 

Unint les nostres il·lusions per ajudar als demés, creant espais i moments positius.