“Per casa les coses van molt bé. Ja no me’n recordo quan va ser que el meu fill petit va tenir una pujada de to o una mala paraula. Torna a ser el noi alegre i dolç de sempre. El meu fill gran amb les seves coses però s’esforça i avança cada dia. Els dos germans comparteixen espais, fet realment gratificant. Tots respirem pau i tranquil·litat, units en família. Tinc els teus consells sempre present.”

Mare de dos adolescents de 18 i 21 anys

“Vull donar-vo’s les gràcies per el vostre ajut. I per tot el treball que heu realitzat amb nosaltres. Ens heu donat un munt d’eines per fer front als nostres conflictes. Ens heu escoltat, orientat i ens heu ajudat força.”

Mare d’adolescent de 15 anys

Després de parlar amb tu, he sentit que em treia un gran pes de sobre. Parlar amb tu m’ha alleujat molt. Agreixo les teves paraules i sobretot la teva mirada que en va donar la seguretat de trobar la millor solució.

Pare de nen de 9 anys

“Gràcies a tu vaig poder posar límits en la meva relació amb la meva ex parella. Aixó m’ha donat més seguretat i en sento més forta en el dia a dia amb els meus fills.”

Mare de dos nens de 7 i 5 anys

“Aquest espai m’ajuda a aturar-me. A poder pensar. A posar ordre en el meu dia a dia i a millorar la relació amb els meus fills. Surto d’aqui més tranquil.la. A més en doneu eines que poso en pràctica, que em serveixen.”

Mare de dos nens de 8 i 6 anys

“Aquest espai m’ha permès viure adolescència de la meva filla amb més sentit del humor. Jo la visc millor, i això ha fet que ens haguem apropat en la nostra relació. Ja no discutim tant, i mirem de riure més.”

Mare d’adolescent de 14 anys