Missió-visió-valors

  • Missió

    Som un servei d’atenció a les famílies per tal d’acompanyar-les al llarg del seu cicle vital. Donem suport en el camí de la criança dels seus fills i filles i en la resolució dels conflictes que en el seu transcurs es puguin donar.

  • Visió

    Perquè creiem en les potencialitats i recursos de les famílies. Perquè aquestes han de ser protagonistes dels seus propis canvis. Oferim un espai per a les families on aquestes es puguin sentir segures per explicar les seves dificultats. Ajudem a desaprendre allò que no és d’utilitat per aprendre noves formes de comunicació des d’una perspectiva positiva basada en les relacions.

  • Valors

    A partir d’aquest espai volem treballar per tal de fomentar una solidaritat familiar, que permeti millorar en la comunicació familiar i en el respecte vers l’altre. Així com oferir un espai d’escolta i contenció emocional i, un espai de reflexió i enfortiment dels vincles que uneixen als membres dels nuclis familiar, potenciant la protecció d’aquests. Alhora pretenem potenciar l’aprenentatge del valor de la convivència i del respecte mutu, així com un compromís per tal de treballar amb una voluntat transformadora social, amb la voluntat de seguir treballant per una igualtat d’oportunitats d’accés als recursos, oferint un servei de qualitat.

Serendipia amb el propòsit que les famílies trobin el seu camí, el que desitjan…

Un espai on la connexió amb l’altre us permetrà una relació constructiva i saludable, una relació de qualitat.

Perquè creiem que les famílies han de ser i poden ser protagonistes dels seus propis canvis , perquè són elles les expertes coneixedores dels seus recursos i potencialitats. Amb el nostre acompanyament ho descubriran.